Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
210 2927775
ΡΟΛΟΙ

SALES έως και -60%

ΚΟΣΜΗΜΑ

 

 Η εταιρεία μας απαρτίζεται από τους πιο έμπειρους τεχνικούς ωρολογίων και συνεργάτες.

Το Service της Εταιρείας μας, καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Επί σειρά ετών επισκευάζουμε και αναπαλαιώνουμε όλους τους τύπους ρολογιών (χειρός, τσέπης, τοίχου).

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, καθώς η άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση της επισκευής σας, σε συνδυασμό με τη κορυφαία ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε, έχουν καθιερώσει το Service μας στη συνείδηση των καταναλωτών, σαν το πλέον σοβαρό και αξιόπιστο στο κλάδο του.

 

Στοιχεία Αποστολής :

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΠΑΣ - E-oro.gr

Κουντουριώτου 13Α

Νέο Ηράκλειο, 14122

Αθήνα


Εξυπηρέτηση Πελατών

 

Το προσωπικό του E-oro.gr είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα σε οτιδήποτε αφορά την επισκευή σας, καθώς και να σας ενημερώσει για την ακριβή ημέρα παραλαβής και παράδοσης.

Καλέστε μας στα τηλ . 2102927775

Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 20.00 & Σάββατο 10.00 - 15.00

   

'Ελεγχος

 

Δωρεάν έλεγχος του ωρολογίου σας και αναλυτική ενημέρωση πριν προχωρήσουμε στην επισκευή.

  

Service

 

Συντήρηση Quartz και Αυτόματων Ωρολογίων

Καθαρισμός - Λύπανση Μηχανισμού Αντικατάσταση εξαρτημάτων και μηχανικών μερών Αλλαγή Μπαταρίας - Ρύθμιση Μηχανισμού στα Αυτόματα ωρολόγια Έλεγχος στεγανότητας Εξωτερικός καθαρισμός κάσας και μπρασελέ

Αλλαγή Μπαταρίας

Aλλαγή Μπαταρίας

Έλεγχος στεγανότητας

Τοποθέτηση σιλικόνης και συντήρηση των φλαντζών

Επιπλέον

Αλλαγή Κρυστάλλου Στεγανοποιήση Αλλαγή κορώνας (κουρδιστήρι) και περιφερειακών εξαρτημάτων παντός τύπου Γυάλισμα κάσας και μπρασελέ Επαναδημιουργία παλαιών καντράν Αλλαγές Λουριών - Μπρασελέ Μικροεπισκευές Μπρασελέ Επιχρυσώσεις Κασών

  

Εγγύηση

 

Με την επισκευή του ρολογιού σας, παραλαμβάνετε και την επίσημη εγγύηση καλής λειτουργίας του η οποία έχει διάρκεια 2 έτη.

  

E-oro.gr Service Center

 

Εάν θελήσετε να επισκεφτείτε το Service μας θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με τις γνώσεις και την εμπειρία μας.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ηρακλείου 364 & Κουντουριώτου 13Α Νέο Ηράκλειο (είσοδος από Κουντουριώτου)