210 2927775
210 2927775

Επιστροφές

ΑΛΛΑΓΕΣ

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή του προϊόντος και παραλάβουμε το προϊόν από το χώρο σας, τα έξοδα επιβάρυνσης είναι 5€.

 

Στοιχεία αποστολής:

Εταιρεία Παππάς - E-oro.gr

Κουντουριώτου 13Α Νεό Ηράκλειο 14122

Τηλ. 2102927775

 

Η προνομιακή χρέωση των 5 ευρώ αφορά δέματα που δεχόμαστε με χρέωση παραλήπτη και μόνο από την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική ταχυδρομική.
 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο info@e-oro.gr  ή συμπληρώστε την φόρμα που παραλάβετε και προχωρήστε στην αποστολή με την Γενική ταχυδρομική.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αγορές από τη κατηγορία προϊόντων "Βέρες" , "Μονόπετρα" ,  προσωποποιημένα κοσμήματα (ονόματα κ.α.),  καθώς και σε ειδικές παραγγελίες δεν υπάρχει δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής παρά μόνο αλλαγής μεγέθους (στα μονόπετρα) εφόσον είναι εφικτό και με οικονομική επιβάρυνση του πελάτη.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται επίσης δεκτές σε ρολόγια Smartwatch , εφόσον η συσκευασία έχει αποσφραγιστεί.  Σε διαφορετική περίπτωση εφόσον η συσκευασία έχει παραμείνει σφραγισμένη έχετε δικαίωμα αλλαγής με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της συλλογής μας.