E-oro.gr

SAMSUNG Gear S3 Frontier Black Rubber Strap SM-R760-WXBZ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: SM-R760-WXBZ

Αρχική Τιμή: 279,00
Τιμή: 259,00
Κερδίζετε : 20,00 (7%)
Το προϊόν αποστέλλεται:
Εντός 24 Ωρών.

Χαρακτηριστικά
Περιγραφή
Σχετικά με την μάρκα
Δόσεις
Το Gear S3 έχει την αισθητική ενός πραγματικά κορυφαίου ρολογιού με προηγμένα χαρακτηριστικά που έχουν ενσωματωθεί στη σχεδίασή του. Γι’ αυτό η χρήση του Gear S3 γίνεται τόσο εύκολα και χωρίς κόπο. Επίσης, η κατασκευή του σας επιτρέπει να το φοράτε για μέρες χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης και χωρίς να έχετε μαζί το τηλέφωνό σας. Με το Gear S3 αποκτάτε μια αίσθηση ελευθερίας.

*Το μοντέλο Bluetooth απαιτεί σύνδεση Wi-Fi και μια εφαρμογή για φωνητικές κλήσεις χωρίς τηλέφωνο.

 

Σχεδίαση

Το Gear S3 ταιριάζει απόλυτα στον καρπό σας και η χρήση του γίνεται αυθόρμητα. Σαν το κλασικό ρολόι. Απλώς, έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες.

 

 

Εμπειρία

Το Gear S3 σάς απαλλάσσει από το τηλέφωνό σας με τον πιο φυσικό τρόπο. Αρκεί μια περιστροφή του διακοσμητικού δακτυλίου για να απαντήσετε σε κλήσεις, να διαβάσετε μηνύματα ή να μεταβείτε στην εφαρμογή που χρειάζεστε.

 

 

Απλώς περιστρέψτε το διακοσμητικό δακτύλιο

Απαντήστε σε μια κλήση, αυξήστε την ένταση του ήχου ή απενεργοποιήστε το ξυπνητήρι. Περιστρέψτε το διακοσμητικό δακτύλιο για να περιηγηθείτε σε εφαρμογές, μηνύματα και κείμενο μεγάλου μήκους. Τώρα, μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε πιο εύκολα από ποτέ.

 

Πραγματοποιήστε κλήσεις ελεύθερα

Δεν χρειάζεται να έχετε το τηλέφωνο μαζί σας. Το Gear S3 διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις απευθείας από τη συσκευή.

*Το μοντέλο Bluetooth απαιτεί σύνδεση με smartphone για πραγματοποίηση κλήσεων.

 

 

Επιδόσεις

Πηγαίνετε για τρέξιμο, παίξτε γκολφ, εξερευνήστε με το ποδήλατό σας. Με το ενσωματωμένο GPS που διαθέτει το Gear S3, είστε ελεύθεροι να εξερευνάτε και να παραμένετε στην πορεία σας ακόμα και χωρίς το τηλέφωνό σας. Και, χάρη στην μπαταρία μεγάλης διάρκειας, μπορείτε να το φορτίζετε μία φορά κάθε μερικές ημέρες.

 

 

Παραμείνετε στην πορεία σας

Ακόμα και χωρίς το τηλέφωνό σας, μπορείτε να ελέγχετε την απόσταση που καλύψατε, καθώς και τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας επιδόσεις στο γκολφ. Το ενσωματωμένο GPS του Gear S3 φροντίζει για όλα αυτά.

 

Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας

Έχοντας μπαταρία που διαρκεί τόσο ώστε να μην χρειάζεστε φορτιστή στο ταξίδι σας, νιώθετε πραγματική ελευθερία.

*Η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

 

Αυθεντική σχεδίαση και λειτουργία

Το Gear S3 έχει την εμφάνιση και την αίσθηση ενός αληθινού ρολογιού, αλλά κάνει περισσότερα πράγματα από ένα συνηθισμένο ρολόι, χωρίς να καταβάλλετε καμία προσπάθεια. Για τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν ήδη σε ένα ρολόι, όπως ο διακοσμητικός δακτύλιος, η κορώνα και ο κρύσταλλος, υπάρχει η δυνατότητα περιστροφής ή πατήματος για την ενεργοποίηση διαφόρων λειτουργιών, απαλλάσσοντάς σας από το τηλέφωνό σας.

 

 

Με την πρόσοψη πάντα αναμμένη

Η Super AMOLED οθόνη 1,3 ιντσών που διαθέτει το Gear S3 είναι διαρκώς αναμμένη, δίνοντας την αίσθηση ενός αληθινού ρολογιού. Επίσης, για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία, υπάρχουν διαθέσιμες Always On προσόψεις τρίτων κατασκευαστών.

 

Επιλέξτε την πρόσοψη που προτιμάτε

Μεταμορφώστε το Gear S3 σας, αλλάζοντας απλώς την πρόσοψη. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε από τα 15 προφορτωμένα σχέδια και πολλά άλλα που είναι διαθέσιμα στο Gear App Store. Κάθε πρόσοψη συνοδεύεται από την αντίστοιχη έκδοση διαρκώς αναμμένης οθόνης, ώστε να έχει το ρολόι σας μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Για κάτι πιο εξατομικευμένο, μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας πρόσοψη και Always On οθόνη.

 

 

Χάρη στον διακοσμητικό δακτύλιο, η χρήση του Gear S3 γίνεται χωρίς κόπο. Η ομορφιά του κρύβεται στην απλότητά του.

 

Κάντε μια αλλαγή ανταλλάσσοντας περικάρπια

Τα ρολόγια πρέπει να είναι λειτουργικά, αλλά δεν παύουν να αποτελούν πολύτιμα αξεσουάρ. Βάλτε τα καλά σας ή κάτι πρόχειρο φορώντας το ανάλογο περικάρπιο της επιλογής σας. Οι επιλογές σας είναι πολλές, αφού το Gear S3 είναι συμβατό με τα τυπικά περικάρπια των 22 mm.

 

Κλήσεις απευθείας από τον καρπό σας

Φορέστε το Gear S3 και απελευθερώστε τα χέρια σας από το τηλέφωνο. Πραγματοποιήστε και δεχτείτε κλήσεις με το Gear S3 μέσω του ενσωματωμένου του ηχείου, ελέγξτε τα φωνητικά σας μηνύματα και ακούστε τις ειδοποιήσεις που έχετε ορίσει.

 

Πλήθος τραγουδιών

Φορέστε τα ακουστικά σας Bluetooth και ακούστε τα τραγούδια σας στη συσκευή ή κάντε streaming μιας λίστας αναπαραγωγής. Συνεχίστε αδιάκοπα την προπόνησή σας και δώστε χρώμα στα ταξίδια σας. Η εσωτερική μνήμη 4 GB του Gear S3 σάς δίνει τη δυνατότητα να παίρνετε μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική, απαλλάσσοντάς σας από το βάρος του τηλεφώνου σας.

* Οι υπηρεσίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή.

 

 

¶μεση λήψη εφαρμογών

Τώρα πια μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Gear App Store απευθείας από το Gear S3 και να κατεβάζετε όσες εφαρμογές χρειάζεστε και τις προσόψεις που θέλετε.

 

Περιστρέψτε το διακοσμητικό δακτύλιο

Απαντήστε ή απορρίψτε τηλεφωνικές κλήσεις, απενεργοποιήστε ξυπνητήρια, ελέγξτε την ένταση του ήχου και τα επίπεδα φωτεινότητας της οθόνης. Περιηγηθείτε σε εφαρμογές και δείτε τα email σας. Δεν έχετε παρά να στρέψετε το διακοσμητικό δακτύλιο.

 

Πείτε το φωναχτά

Είτε πρόκειται για μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο, για να κάνετε μια κλήση ή να στείλετε κάποιο γραπτό μήνυμα, απλώς... πείτε το. Για τις υποχρεώσεις που έχετε ή το ραντεβού που δεν θέλετε να χάσετε, ενεργοποιήστε το S Voice και το Gear S3 θα σας στέλνει όλες τις απαραίτητες υπενθυμίσεις. Θα σας ενημερώνει πάντα την κατάλληλη στιγμή.

 

Ενεργά συνδεδεμένο

Το Gear S3 συλλέγει τα δεδομένα από κάθε σας δραστηριότητα για να παραμένετε πάντα στην πορεία σας. Επίσης, σας ειδοποιεί για τις αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις αλλαγές του καιρού.

 

 

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας

Ανεβείτε πάνω στο ελλειπτικό μηχάνημα, κωπηλατήστε για μια καλύτερη υγεία, τρέξτε και ροκανίστε τους κοιλιακούς σας. Όταν το Gear S3 είναι συγχρονισμένο με την εφαρμογή S Health, λαμβάνετε λεπτομερή στοιχεία και μακροπρόθεσμες αναφορές σχετικά με τη γυμναστική σας και την πρόοδο που κάνετε.

 

Πάνω από 10.000 εφαρμογές

"Οι εφαρμογές στις οποίες βασίζεστε, οι εφαρμογές που δεν αποχωρίζεστε και οι εφαρμογές που θέλετε να δοκιμάσετε. Μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε αυτές μέσα από το Gear S3, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή σας και βιώνοντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία."

 

Βγείτε έξω χωρίς το τηλέφωνό σας

Διαθέτοντας GPS στο Gear S3, μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας στο σπίτι ή να το φυλάξετε στο σακίδιό σας. Θα έχετε βελτιστοποιημένες διαδρομές πεζοπορίας, μπορείτε να δείτε πόσο απέχετε από την επόμενη τρύπα, καθώς και να βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής μετά το παιχνίδι.

 

Ειδοποιήστε τις επαφές έκτακτης ανάγκης

Απλώς πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης τρεις φορές. Μπορείτε να στείλετε άμεσα τη θέση σας σε προκαθορισμένα άτομα της επιλογής σας, τα οποία θα μπορούν στη συνέχεια να παρακολουθούν τη θέση σας σε πραγματικό χρόνο.

*Η υπηρεσία παρέχεται από την πλατφόρμα εντοπισμού τοποθεσίας Glympse. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή. Οι υπηρεσίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή.

 

 

Δεν απαιτείται καθημερινή φόρτιση

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Gear S3 για έως και τέσσερις ημέρες προτού χρειαστεί να το φορτίσετε. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

*Η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

 

Ασύρματη και ταχύτατη φόρτιση

Όταν το Gear S3 πρέπει να φορτιστεί, απλώς τοποθετήστε το στη δική του βάση ασύρματης φόρτισης. Τόσο απλά. Και δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ, καθώς φορτίζει γρήγορα.

 

 

Αντοχή στο νερό και στη σκόνη

Φορέστε το Gear S3 οπουδήποτε και με κάθε καιρό. Πληρεί το πρότυπο IP68, που σημαίνει ότι αντέχει σε σκόνη και χώμα και ότι μπορεί να παραμείνει κάτω από το νερό για έως και 30 λεπτά σε βάθος έως και 1,5 μέτρα.

*Ακατάλληλο για κολύμβηση ή κατάδυση.

 

 

 

 

ΡΟΛΟΙ
SAMSUNG
Ανδρικό
Ψηφιακός
Ψηφιακό
46.1mm
12.9mm
62gr
Λουρί
Καουτσούκ
Μαύρο
Τοκάς.
5 Atm (Τυχαία επαφή με το νερό)
2 ετών επίσημης αντιπροσωπείας.
Y

Σχετικά Προϊόντα
Φόρτωση...